1. Hjem
  2. Om Ikita Karateklubb

Om Ikita Karateklubb

Ikita karateklubb ble stiftet 01.01.78, den gang under navnet Nordnes Karateklubb.

Gjennom sammenslåing med Sentrum Karateklubb (1986) 01.01.20 fremstår Ikita karateklubb i dag som en allsidig og veldrevet karateklubb med et bredt spekter av tilbud for både barn, ungdom og voksne utøvere.

Ikita betyr levende på japansk og vi har valgt navnet Ikita karateklubb fordi vi ønsker å være en levende karateklubb, som tar vare på miljøet både i klubben og i nærområdet.

Karate er en aktivitet som passer for alle, og hver enkelt kan trene ut i fra sine egne forutsetninger. Våre erfarne instruktører sørger for at den enkelte enkelt får god fremgang og en kontrollert og morsom trening.

Med detaljerte kunnskaper om tradisjonell kampkunst, moderne konkurranser og effektivt selvforsvar er treningene hos oss både lærerike og spennende.

Våre grunnleggende verdier er grunnlaget for alt vi gjør.

  • Treningsglede
  • Mestring
  • Respekt

Vi har stort fokus på å skape et godt og inkluderende miljø, noe som vi får gode tilbakemeldinger på av de som trener hos oss.

Bredt samarbeid

Vi er medlem av stilartsorganisasjonen WIKF Norge og har felles samlinger flere ganger i året som er sosiale og gir god trening. Gjennom WIKF International har alle medlemmer tilgang til treningssamlinger over hele verden. Spania og England er mest populært å reise til.
Klubben er også medlem i Norges Idrettsforbund og Norges Kampsportforbund og har tilgang til alle tilbud fra dem.

Meny